i sammarbete med twistshakebaby | linnforsberg

linnforsberg

Annons

i sammarbete med twistshakebaby

twistshake twistshake1

wihoo. Jag har en rabattkod till er på ‘20% på hela twistshake’s sortiment.  Uppge bara ”linnforsberrrg20” i kassan.

Som ni ser har jag hunnit samla på mig både nappflaskor och nappar. Än så länge är jag supernöjd över hur otroligt smidiga dom är. Stort plus är såklart även färgen och att dem tex är BPA, BPS och BPF-fri – säker för ditt barn och tryggt för dig eller bara en sån sak som att dem är Ergonomiskt designade – greppvänlig för både bebisar och föräldrar.

Nu längtar jag bara efter att en liten tjej som ska få ge betyg också!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats