21.40 livet | linnforsberg

linnforsberg

Annons

21.40 livet

2

Äntligen fått i mig mat. Thom var ut och åt med jobbet och köpte med sig mat hem till mig. Vilken dag… Naiv som jag är trodde jag att det skulle funka bra att bara sänka dosen på min medicin, såklart inte. Jag har tagit mig i mellan sovrummet och toan i princip. Bytt kläder pga att jag svettats så mycket. Man känner sig så liten när man inte mår bra och inte kan påverka det.

Värst av allt är ändå att jag inte orkade ta mig iväg på fotograferingen. Inte direkt första gången som det blir såhär med något som är planerat och någonting man sett fram emot, men ändå blir det bakslag. Så jävla tråkigt bara. Imorgon ska jag till psykologen igen. Skönt att få ventilera. Är det något som gör mig orolig inför minis ankomst är det sådant här, jag känner mig bara så jävla dålig. 

Nya tag imorgon. Skönt att T är hemma. Jag ska försöka hitta energi till att klä på mig och gå ut och gå med Hugo. Onda cirkeln bara fortsätter annars, känns inte roligt att vara orolig över morgondagen redan nu. Blä bara allmänt svårt att vända tankarna idag, men måste försöka det finns inget stopp annars. Snart helg!! Hoppas ni haft en bra onsdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Du är defenetivt inte dålig på någon vis❤du är duktig modig och bra på många sätt 😘. Jag är stolt över dig Linnsan 💕

Annons
stats